Stoomtrein hoort erbij

Iets om naar uit te kijken tijdens het komende filmfestival in Engeland. Een uitje naar de Keithley & Worth Valley Preserved Railway. Een bezoek aan Engeland is niet compleet als je geen stoomtrein hebt gezien. Ik weet nog goed dat Elmer voor het eerst meeging naar een filmfestival in Engeland en daar zijn eerste rit met een stoomtrein maakte. Odin heeft al vele malen een ritje gemaakt met een stoomtrein, in binnen- en buitenland. Voor het eerst toen hij 3 maanden jong was tijdens het filmfestival in Valkenburg, Nederland.

Something to look forward to during the upcoming film festival in England. A trip to the Keithley & Worth Valley Preserved Railway. A visit to England is not complete if you have not seen a steam train. I remember very well that Elmer’s first steam train ride was during a film festival in England. Odin has already been on steam trains many times, at home and abroad. He took his first stream train ride when he was 3 months young,  during the film festival in Valkenburg, the Netherlands.

Keithley & Worth Valley Preserved Railway
Odin tijdens de stoomtreindagen in oktober 2019